Za ovu igricu Pokemoni su mala maca!

Za ovu igricu Pokemoni su mala maca: Kada vidite kako se igra, potpuno ćete odlepiti za njom.

igricu

Projekat igrice Father.io je započet na sajtu Indiegogo gde je do sada prikupio čak 393.319 dolara za finansiranje. Iako su pokemoni u potpunosti zaludeli svet, na pomolu je jedna nova video-igrica koja bi i tek kako mogla da ugrozi njihovu popularnost. Reč je o igrici pod nazivom Father.io koja takođe koristi augmentovanu realnost, ali je otišla korak dalje u načinu na koji se igra.

Father.io je pucačina za više igrača u realnom svetu, a gejmeri će imati prilike da igraju igricu i da iskuse adrenalinske borbe, osmišljaju strategije i taktike dok se šetaju gradom.

Kako bi pucali pomoću svog pametnog telefona, igrači će morati da na svoj telefon nakače uređaj po nazivom “INCEPTOR” koji zapravo služi za “gađanje” protivničkih igrača, a koji funkcioniše isto kao popularni laser tag.

Nakon toga potrebno je ulogovati se na server i okupiti prijatelje ili nasumične strance kako bi ste zajedno jurcali po lokalnom tržnom centru ili školi kako bi ste ispunjavali razne zadatke.

maxresdefault

Igranjem oko znamenitosti i većih objekata igrači zauzimaju taj deo virtualne teritorije i time dobijaju nagrade za napredak. Father.io će navodno imati mapirane institucije velikog broja gradova, pa će na primer apoteka na vašoj teritoriji davati neke specijalne bonuse.

Projekat je započet na sajtu Indiegogo gde je do sada prikupio čak 393.319 dolara za finansiranje.

Igra je još uvek u fazi razvoja, a jedan delić igre moguće je isprobati na Android i iOS uređajima.

Izvor: Telgraf

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*