YouTube je sada i aplikacija za dopisivanje

YouTube izbacuje klasično slanje poruka i deljenje sadržaja za Android i iOS u pokušaju da dodatno zadrže posetioce na sajtu.

YouTube-

YouTube izbacuje klasično slanje poruka i deljenje sadržaja za Android i iOS u pokušaju da dodatno zadrže posetioce na sajtu. Za razliku od postojećih komentara i deljenja, nove mogućnosti su okrenute više ka deljenju interno i dopisivanju sa prijateljima ili odabranom grupom prijatelja a ne sa celom YouTube zajednicom.

Novi Shared tab će se pojaviti u mobilnoj aplikaciji i sadržaće sve vaše razgovore i podeljene klipove. Možete dodati tekst i emotikone, kao i u bilo kojoj drugoj aplikaciji za dopisivanje, možete lajkovati komentare. U suštini radi se o izgardnji mirko zajednice oko konkretnih videa sa prijateljima.

YouTube-sharing-menu

Jedan od najvažnijih jedinstvenih aspekata novih mogućnosti je da možete klipovima odgovarati na poruke u razgovoru. Dakle umesto da odgovorite tekstom ili emotikonima možete koristiti opciju search for video i odgovoriti videom. Ovo predstavlja prlično fascinantan korak u smeru video orijentisane društvene mreže za YouTube, privatniju nego sadašnja platforma.

Ova funkcija je dostupna samo nekolicni za sad, ali oni mogu pozvati druge deljnjem videa i početkom razgovora.

Izvor: androidauthority

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*