Xbox One S konačno zvanično predstavljen

Micrisoft je zvanično predstavio “novu” konzolu Xbox One S

microsoft xbox one s

Mnogo glasina je govorilo da će Microsoft predstaviti novu konzolu na E3 2106 sajmu i upravo to se i dogodilo. Xbox One S je najmanji Xbox ikada izrađen, ali to je u osnovi regularan Xbox smanjen na razumne dimenzije i uz nekoliko poboljšanja. Xbox One S je 40 posto manji od originalnog Xbox One modela, a dolazi u beloj boji. To je ista konzola, samo manja.

Fanovi Xbox konzole će ceniti Xbox One S iz nekih drugih razloga, a to je zato što ukida eksterno napajanje i ima napajanje ispod haube bez obzira na manje dimenzije. Zahvaljujući opcionom postolju, Xbox One S može da se postavi vertikalno, baš kao i PlayStation 4 konzola. Konzola ipak donosi i neka mala poboljšanja kao što je mogućnost gledanja Blu-ray filmova i strimovanja videa u 4K UHD sa sadržajem partnera kao što su Netflix ili Amazon.

Xbox One S takođe ima podršku za HDR video i gejming. Dolazi sa novim bežičnim kontrolerom koji ima poboljšani signal, Bluetooth podršku i još neke novitete. Kontroler će se prodavati odvojeno po ceni od 60 dolara, dok će se Xbox One S sa 2 TB prodavati po ceni od 400 dolara, a model sa hard diskom od 500 GB koštati 300 dolara.

xbox one s

Izvor: Ubergizmo

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*