World War Z

World War Z co-op će imati preko 1000 zombija

World War Z game

World War Z će biti kooperativna onlajn igra za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Glavna odlika naslova je borba četiri igrača protiv horde inteligentnih AI zombija.

“World War Z je jedina igra koja koja će nuditi onlajn iskustvo sa tolikim brojem neprijatelja koji se brzo kreću”, ističe developerski tim Saber Interactive. Kako bi se dodatno potvrdili ovi navodi, ranije je objavljen i video trejler koji dočarava nivo i intenzitet onoga sa čime će se igrači suočavati.

Igra je bazirana na istoimenom filmu iz 2013. godine (sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi), ali akcenat stavlja na borbu protiv zombija, za razliku od filma koji se fokusirao na povlačenje. Zombiji će u igri pratiti obrasce napada koji nisu skriptovani, tako da sukobi neće uvek biti isti. Zombiji će reagovati na teren, a posebno će eksploatisati oblasti gde uoče slabosti.

Okolina u igri će imati objekte koji će moći da se uništavaju, dok zombiji mogu da kreiraju sistem poput merdevina svojim telima i slično.

Radnja igre će se održavati na brojnim poznatim lokacijama iz filma, a na igraču je da se izbori sa postavljenim ciljevima i zadacima, kao što je zaštita ljudi i predmeta od značaja. Igranje će se odvijati iz perspektive trećeg lica.

Izvor: GamesRadar

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*