Viber i kako blokirati kontakte

Viber je aplikacija koja polako sve više i više osvaja tržište. Saznajte kako da blokirate i odblokirate kontakte na viberu.

kako-blokirati-viber-kontakt

Ukoliko imate problema sa uznemiravanjem na Viber-u, možete jednostavno blokirati taj kontakt telefon i on više neće biti u mogućnosti da vas kontaktira preko Viber-a.

Kako blokirati broj na Viberu?

Prvi način je da izaberete kontakt koji želite da blokirate iz liste kontakta na Viberu. Nakon toga u gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke pa onda na opciju blokiraj.

Drugi način blokiranja kontakta na Viberu je blokiranje po broju telefona. To možete uraditi u aplikaciji Tri crte – Podešavanja – Privatnost – Blok lista. Kada ste ušli u ovu listu kliknite na + u gornjem desnom uglu i unesite broj telefona (ili izaberite kontakt) koji želite da blokirate. Neka broj koji unosite počinje sa pozivnim brojem za zemlju. (+381 za Srbiju)

Kako odblokirati kontakt na Viberu?

Isto kao što ste blokirali. Izaberite kontakt koji želite da odblokirate kliknite na tri tačke, a onda na opciju odblokiraj.

Drugi način je da izaberete Viber podešavanja (Viber – Tri crte – Podešavanja), pa onda opciju Blok lista. Tu se nalazi lista svih kontakta koje ste blokirali na Viberu, jednostavno kliknite na dugme odblokiraj pored kontakta koji želite da odblokirate.

Određeni broj ili skriveni broj možete prijaviti i vašem operateru zbog uznemiravanja. Pogledajte uputstvo za MTS, Telenor i Vip.

Izvor: JakaSifra

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*