Tefal slavi 60 godina postojanja i daruje 20% popusta na određene artikle

TEFAL VAS NAGRAĐUJE POVODOM SVOJE 60. GODIŠNJICE

tefal 20%

Već 60 godina, Tefal vas prati u svakodnevnom životu kako bi podelili izuzetne trenutke. Sada je vreme da proslavimo zajedno sve naše lepe trenutke iz prošlosti, trenutke pune zabave, uspeha i sreće.

U periodu od 01.05 – 31.05 Tefal i Computers Web Shop vas nagrađuju sa 20% popusta na određene artikle iz Tefal asortimana

Kompletnu ponudu Tefal asortimana možete videti na našem sajtu a popust od 20% možete ostvariti, na artikle na akciji, pozivom našeg call centra.

tefal popust i god

60 je godina prošlo otkada je osnovan Tefal. A čak 62 otkada je 1954. francuski inžinjer Marc Gregoire poslušao savet svoje supruge (jer iza svakog uspešnog muškarca stoji baš to – njegova supruga) i, kao što je napravio sa svojom opremom za ribolov, premazao je njeno posuđe Teflonom. Rezultati su bili zapanjujući! Dve godine kasnije osnovan je Tefal i to jednostavnim spajanjem slova iz reči TEFlon i ALuminijum. Tada pod sloganom “Tefal posuđe: posuda na koju se hrana zaista ne lepi” proizvodilo se i 100 posuda na dan sve dok jednoga dana te, zapravo prelomne 1961. lepa i slavna dama, poznata i dan danas po svom istančanom ukusu i osećaju za lepo, Jacky Kennedy nije izašla na naslovnici američkog čaosopisa držeći u ruci svoju “Tefalku”! Kakva je to revolucija bila, najbolji marketing u to doba, narudžbine su narasle na 7500 komada nedeljno a uskoro i na milion jedinica mesečno. O da, život je postao lakši!
No Tefal tu nije stao, glad njegovih inovataora za uvek novim i zanimljivim doveo je uskoro do prve pegle sa elektronskim regulatorom temperature, 1982. s prvim kuvalom vode.. tako su se ređali proizvodi kojih je bilo sve više i više i svi su dolazili od strane Tefala. No, tada 2000. godine, iz fabrike u Francuskoj izašla je i jedna jako posebna posuda, s poznatom crvenom tačkom po kojoj danas svi odmah prepoznaju naš brend. Da, bio je to genijalni Thermospot, savšeno jednostavan i precizan indikator idealne temperature za početak kuvanja! Dvoumljenja više nije bilo, revolucija je dobila svoj nastavak!
I tako je započela Tefalova neprestana potraga za inovacijama i od tada nastoji pronaći nova rešenja koja će vam promeniti život.
Jeste li znali da se danas svake sekunde u svetu proda 7 proizvoda SEB grupe čiji je Tefal deo. Svake godine u više od 150 zemalja sveta proda se više od 200 miliona proizvoda grupe SEB.

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*