SUPERSET za Telenor i SBB korisnike

Superset za telenor i SBB korisnike

Mobilna i fiksna telefonija, digitalna televizija, mobilni i kućni internet na jednom mestu

Kompanije Telenor i SBB predstavile su SUPERSET – ponudu zajedničkih pogodnosti za korisnike mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije, mobilnog i kućnog interneta. Korisnici SUPERSET ponude dobijaju 50% više saobraćaja na Telenor broju, 10 Mb/s brži kablovski internet i dodatne HD TV kanale, u okviru SBB-a.

Zajednicka-ponuda-Telenora-i-SBB-a-za-korisnike

„Digitalizacija se dešava svuda i Srbija nije izuzetak. Upravo partnerstvo SBB-a i Telenora predstavlja odgovor na potrebe korisnika da uvek i na svakom mestu budu povezani. Kvalitet naše mreže im to već omogućava, a sada smo otišli i korak dalje i želimo da pružimo korisnicima još više pogodnosti koje mogu ostvariti na jednostavan način, bez odlaska na prodajna mesta, putem aplikacije na svojim mobilnim telefonima,“ rekla je Ingeborg Ofsthus, generalna direktorka Telenora Srbije.

„Saradnja Telenora i SBB-a je rezultat brige o korisnicima i njihovim potrebama. Želja nam je da kreiramo objedinjenu telekomunikacionu ponudu koja će kvalitetno odgovoriti na rastuće zahteve korisnika, ali i tržišta na kome poslujemo” – istakao je Goran Vasić, generalni i tehnički direktor SBB-a i dodao: „Odlučni smo u nameri da budemo kompanija koja ide u korak sa svetskim trendovima, što potvrđuju sadržaji i servisi koje kreiramo, ali i SUPERSET ponuda koju predstavljamo.“

Pored navedenih pogodnosti, korisnici obe kompanije na raspolaganju imaju po 1000 minuta besplatnog saobraćaja za pozive između SBB fiksnog i Telenor mobilnog broja, u oba smera.

Od 7. marta, SUPERSET mogu da aktiviraju svi privatni korisnici, koji imaju odgovarajući Telenor postpejd paket i SBB digitalni paket, bez dodatnih troškova i sklapanja nove ugovorne obaveze. U istim pogodnostima ponude mogu uživati i svi novi korisnici SBB i Telenor referentnih paketa. Pritom, korisnici mogu da kombinuju bilo koji od Telenor i SBB paketa koji su deo SUPERSET ponude.

Jedinstvenu SUPERSET ponudu možte da aktivirate ukoliko ste korisnik SBB DUO ili TRIO paketa i odgovarajućih Telenor postpejd paketa.

Iskoristite prednosti SUPERSET ponude:

  • dodatne TV kanale
  • za 10 Mb/s brži internet
  • besplatne telefonske razgovore između SBB fiksnog broja i Telenor postpejd broja
  • 50% više minuta, poruka i internet u okviru svog Telenor paketa 

Telenor postpejd paketi koji su deo ponude:

  • Prenesi i Surfuj Start, Basic, Standard, Extra, Pro
  • Play+ Solo, Duo, Trio
  • Premium

Superset ne zahteva ugovornu obavezu i možete da kombinujete bilo koji od paketa, koji su deo ponude u okviru Superseta.

superset

Telenor i SBB SUPERSET ponudu korisnici mogu aktivirati preko Moj Telenor aplikacije, Portala Moj Telenor, Portala MOJ SBB, dolaskom na Telenor prodajno mesto ili dolaskom na SBB prodajno mesto.

Za više informacija možete posetiti SBB ili Telenor.

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*