Sony otkriva novi PlayStation 4 Neo

Po svemu sudeći Sony će otkriti svoj novi PlayStation Neo 7. Septembra ove godine.

PlayStation

7. Septembar će biti naporan dan. Sony je poslao pozivnice za novinarsku konferenciju na kojoj će predstaviti novog naslednika PlayStation 4 u New York-u. Istog dana i Apple bi mogao da ima svoju reviju za iPhone 7.

Manifestacija se zove “PlayStation sastanak” a kompanija planira da podeli novosti o PlayStation Business-u.

S obzirom da je sony već nagovestio ali ne i objavio da je PlayStation Neo stvaran, sve ukazuje da je Sony konačno spreman da objavi sve vezano za njega.

1463228550-Sony-Corp-PlayStation-4-NEO-Rumors-French-Distributor-Retracts-On-Statement

Glasine o snažnijem PlayStation-u 4 pod nazivom NEO, počele su da se pojavljuju još u martu u Konaku. Nova konzola bi trebalo da bude mnogo moćnija od postojeće, u cilju podrške zahtevnijim igrama a posebno za PlayStation VR headset.

Virtuelna realnost je sasvim zahtevna, i to je razlog zašto se mnogi ljudi odlučuju na kupovinu novih grafičkih kartica za svoje računare. PlayStation 4 je objavljen pre 3 godine i polako postaje veoma slab za današnje igrice. Ukoliko želite nezaboravno iskustvo, potrebno je da igrica ide na minimum 60 frejma u sekundi. I pritom dodajte da je uz novi VR headset ekran veoma blizo licu, ono što žele svi jeste što bolja grafika. Tako da, PlayStation 4 će možda i podržati virtuelnu stvarnost ali ono što vam je potrebno za puno uživanje u virtuelnoj stvarnosti jeste PS4 NEO!

Pored virtualne stvarnosti PS4 Neo bi mogao da bude dobar i u korišćenju za novi 4K TV. Nova konzola bi trebala da podrži 4K filmove, TV emisije pa čak i igre. Sony ne želi da ograničava svoju bazu korisnika, pa bi tako trebali da očekujemo da će Sony podržavato sve igre kao i do sada.

scorpio-xbox-one-s

Microsoft će takođe otkriti svog konkurenta za P Neo, a to će biti Xbox One Scorpio, koji će biti možda čak i jači od Nea, ali opet, izaći će godinu dana kasnije na tržište posle Sony-jeve konzole.

Izvor: Stumbleupon

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*