Samsung S9 i S9+ od 16.03 u prodaji

Samsung S9 i S9+ u prodaji od 16.03.2018

samsung s9

Završen je MWC 2018 sajam u Barseloni a nagradu za najbolji telefon je odneo SAMSUNG modelima Galaxy S9 i S9+ U nastavku teksta predstavićemo sve njegove prednosti kojima je pobedio konkurenciju.
SamsungGalaxyS9
Samsung je na sajmu u Barseloni predstavio svoji, do sada, najbolji telefon. U Srbiji zvanična prodaja počinje 16. marta ali se već sada mogu rezervisati.

NAJBOLJA KAMERA DO SADA
Sa novim dvostrukim objektivom blende koji dodatno poboljšava inovativnu kameru za snimanje pri slabom osvetljenju i sa Super Slow-mo video zapisom i personalizovanim AR emotikonima, Galaxy S9 i S9+ odgovaraju povećanoj potrebi za komuniciranjem i izražavanjem sebe putem fotografija i garantuju korisnicima da neće propustiti ni jedan važan trenutak u životu.

Dual Aperture: Dvostruka blenda podržava režim F1.5 i F2.4. Dual Apertu je instaliran na poleđini telefona (Galaxy S9) i poleđinskoj široj kameri (Galaxy S9+). Sa dva f-stop režima, dvostruka blenda koja definiše kategoriju prilagođava se na jarku svetlost i slabo osvetljenje automatski, kao ljudsko oko. Takođe možete isprobati svoju umetničku stranu menjanjem otvora blende kako bi dobili različite efekte. Kamere su sa Super Speed Dual Pixel senzorom sa posvećenom snagom obrade i memorijom za visoki kvalitet slike.

Super Slow-mo: Dinamičnim i usporenim videozapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi, svaki korisnik može učiniti nezaboravnim svakodnevne trenutke. Galaxy S9 i S9+ poseduju automatski Motion Direction, inteligentnu karakteristiku koja detektuje kretanje u okviru i automatski počinje da snima. Nakon snimanja video zapisa Super Slow-mo, korisnici mogu odabrati muziku u pozadini. Na raspolaganje imaju 35 različitih opcija, a mogu dodati i melodiju sa njihove omiljene plejliste. Korisnici takođe mogu jednostavno izraditi, uređivati i deliti GIFove jednostavnim dodirom sa tri pokretna stila kako bi bili u stanju da ih gledaju onoliko dugo koliko žele.

Kamera za snimanje pri slabom osvetljenju: Dobro osvetljenje je tajna svake dobre fotografije. No, često se fotografije snimaju u manje idealnim uslovima osvetljenja, jer većina kamera na pametnim telefonima ima fiksni otvor koji se ne može prilagoditi niskim ili svetlim okruženjima osvetljenja. Ovo dovodi do zamućenih ili bledih fotografija. Slično načinu na koji se dužica ljudskog oka širi i smanjuje, Samsungov Dupli Otvor/blenda2 (F1.5/F2.4) automatski omogućava više svetla kad je mrak i manje svetla kada ima previše svetla. Na taj način korisnik dobija čiste i jasne fotografije.

AR Emoji: Samsung omogućava korisnicima izradu emotikona koji izgledaju, zvuče i deluju baš poput njih samih. AR Emoji koristi algoritam mašinskog učenja koji se temelji na podacima koji analiziraju 2D sliku korisnika i iscrtavajuviše od 100 izraza lica. Rezultat je 3D model za odražavanje i oponašanje izraza poput namigivanja i klimanja glavom. AR Emoji deli stvarna osećanja korisnika ne samo u video zapisu, već i u nizu nalepnica koje koriste standardni AGIF formata datoteke, tako da korisnici mogu podeliti svoje emocije na većini drugih platformi za razmenu poruka.
3b
3c
Bixby: Samsungova inteligentna platforma, integrisana u kameru, koristi povećanu realnost i tehnologije dubokog učenja kako bi pružila korisne informacije o okruženju korisnika. Sa otkrivanjem i prepoznavanjem objekta u stvarnom vremenu, Bixby odmah generiše informacije direktno na vrhu slike na koju kamera ukazuje. Korisnici mogu prevoditi strane jezike kao i preračunavatii valute u stvarnom vremenu uz Live Translation, mogu saznati više o svojoj okolini, kupovati proizvode viđene u stvarnom svetu i pratiti unošenje kalorija u jednom danu.

INFINITY DISPLAY
Vidi više. Drži manje. Proširi pogled sa ovim grandioznim displejem od ivice do ivice koji ti udobno leži u ruci. Ivice su blago zakrivljene omogućavajući pogled koji deluje neograničeno sa minimalnim vizuelnim ometanjima. Super svetli AMOLED ekran daje besprekornu sliku i kad je izložen direktnoj sunčevoj svetlosti.

STEREO ZVUK
Samsung S9 nudi vrhunski stereo zvuk sa AKG zvučnicima koji su 1.4x jači nego na njegovom prethodniku. Galaxy S9 i S9+ takođe podržavaju Dolby Atmos, sa efektom zvuka od 360 stepeni.

Uređaj koji podržava “povezani način života”
Kao prvi pametni telefoni koji podržavaju novu aplikaciju SmartThings, Galaxy S9 i S9+ mogu se povezati sa drugim Samsung uređajima, ali i uređajima koji ne pripadaju kompaniji. Najnoviji Samsung DeX idealan je za one koji su stalno u pokretu, nudeći odgovarajuće iskustvo na celom ekranu mobilnog uređaja. Sa DeX Padom, novim sistemom priključivanja, korisnici mogu jednostavno povezati Galaxy S9 i S9+ na veći monitor, tastaturu i miš. Na ovaj način, dobija se mobilno iskustvo sa poboljšanim editovanjem dokumenata ili čak igranjem po celom ekranu. Korisnici takođe mogu, s DeX Padom, pretvoriti Galaxy S9 i S9+ u Touch Pad.

BEZBEDNOST
Samsung je postavio najviše standarde kada je reč o pametnim telefonima, uključujući IP68 otpornost na vodu i prašinu (do 1.5 metar dubine i do 30 minuta), kao i bežično punjenje. Osim toga, uz Galaxy S9 i S9+ korisnici mogu biti mirni, jer su uređaji zaštićeni Knox 3.1, najsavremenijom Samsung siguronosnom platformom. Galaxy S9 i S9+ podržavaju tri različite mogućnosti biometrijske provere autentičnosti –dužicu oka, otisak prsta i prepoznavanje lica. Korisnici sami mogu odabrati način za zaštitu uređaja i aplikacija. Uređaji podržavaju Inteligentno skeniranje, novu potvrdu koja koristi kolektivnu snagu skeniranja dužice oka i tehnologije prepoznavanja lica kako bi brzo i jednostavno otključala telefon korisnika u bilo kojoj situaciji. Dedicated Fingerprint dodatno pruža korisnicima mogućnost korišćenja različitih otisaka prstiju za pristup Secure Folderu, za razliku od one koja se koristi za otključavanje telefona.

ZDRAVLJE
Galaxy S9 i S9+ su brigu o zdravlju podigli na jošviši nivo uz poboljšani optički senzor ugrađen direktno u uređaj, pružajući bogatiju i tačniju informaciju o zdravstvenom statusu korisnika. Na taj način, senzor omogućava ovim telefonima praćenje Heart Load Factor-a samog korisnika. Radi se o novom merenju otkucaja srca u stvarnom vremenu.

PERFORMANSE
Galaxy S9 i S9+ podržavaju proširivu memoriju do 400 GB sa MicroSD karticom i opremljeni su najnovijim procesorima za premium aplikacije koje nude snažne performanse i sofisticiranu obradu slike.

SAMSUNG S9 SAMSUNG S9+
Display: SUPER AMOLED 5.8″ 571ppi
Rezolucija : 1440×2960 piksela
Glavna kamera: 12 megapixela
Pomoćna kamera: 8 megapixela
Procesor: Octa-core (4×2.8GHz Mongoose M3 + 4×1.7GHz Cortex-A55)
RAM Memorija: 4GB
Interna memorija: 64/128/256 GB
Softver: Android v8.0
Povezivanje: Bluetooth 5.0, USB 3.1 port, USB Type-C 1.0, 3.5″ audio
Podržane tehnologije: Iris skener, čitač otiska prsta (pozadi) akcelerometar, žiroskop, senzor blizine, kompas, barometar, merač pulsa SpO2
Baterija: 3000 mAh Li-Ion
Display: SUPER AMOLED 6.2″ 529ppi
Rezolucija : 1440×2960 piksela
Glavna kamera: Dual 12+12 megapiksela
Pomoćna kamera: 8 megapiksela
Procesor: Octa-core (4×2.8GHz Mongoose M3 + 4×1.7GHz Cortex-A55)
RAM Memorija: 6GB
Interna memorija: 64/128/256 GB
Softver: Android v8.0
Povezivanje: Bluetooth 5.0, USB Type-C 1.0, 3.5″ audio
Podržane tehnologije: Iris skener, čitač otiska prsta (pozadi) akcelerometar, žiroskop, senzor blizine, kompas, barometar, merač pulsa SpO2, GPS, GLONASS, NFC, BDS
Baterija: 3500 mAh Li-Ion

Galaxy S9 i S9+ u Srbiji su dostupni od 16. marta 2018. godini, u ponoćno crnoj, koralno plavoj i novoj purpurno ljubičastoj boji. Kupci koji unapred naruče svoj Galaxy S9 ili S9+ kod ovlašćenih Samsung partnera do 8. marta uštedeće do 47.725 dinara prilikom otkupa starog telefona za novi Galaxy, koji će dobiti na kućnu adresu nedelju dana pre početka prodaje. Oni koji novi Galaxy naruče unapred od 9 do 15. marta, takođe će moći da uštede prilikom otkupa starog telefona, a novi će preuzeti na dan početka prodaje, 16. marta.


Cena za Samsung S9 biće 104.990 dinara dok će Samsung S9+ biti 116.990 dinara. Rezervišite svoj primerak na vreme – kontaktirajte nas


samsung-s9-custom-page

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*