PlayStation 4 napokon dobija mogućnost kao PC!

Sony je odlučio poslušati igrače i uvesti malo reda u sistem svog PlayStation 4. Između ostalog igrači će dobiti mogućnost da svrstavaju igre i aplikacije u foldere što će uzbuditi brojne fanove koji to već dugo traže.

PlayStation

Gde fanovi okom tu Sony skokom! Kad oni viknu “hoćemo foldere”, Sony im omogući foldere – tri godina kasnije. Trenutno igre na PlayStationu 4 nisu poređanje nikakvim posebnim redosledom što može biti prava noćna mora ako ih posedujete nešto više.

Ali, novi 4.00 Update za konzolu će srediti taj problem uvođenjem traženih mapa ili ti foldera. Koncept je prilično jednostavan, koriste ga verovatno na računarima. Igre i aplikacije moći će da se grupiraju u posebne foldere.

share-menu

Osim toga, vaše biblioteke igara će biti promenjene automatski, samim tim što će se igre sortirati po podrgupama poput trenutno instaliranih igara ili često igranih. Quick Menu više neće izlaziti iz igre i takođe će biti malo ušminkan sa jop nekoliko UI elemenata koji će biti pregledniji.

Novi update je trenutno u fazi testiranja i uskoro bi trebao biti dostupan svima. A koliko god mi ismejavali foldere i No Man’s Sky na Sonijevoj konzoli, činjenica stoji da Microsoft još uvek nema ni jedno ni drugo.

quick-menu

Šta vas najviše nervira na vašoj konzoli?

Izvor: 1klick

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*