Novi tablet Tesla L8.1

Novi tablet Tesla L8.1

Tesla L8.1 1

Saopštenje za javnost

Kompanija Comtrade predstavlja novi tablet iz porodice Tesla uređaja – Tesla Tablet L8.1. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj uređaj objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen tablet sa odličnim ekranom, pouzdanom baterijom, tankim metalnim telom i izuzetno atraktivnom cenom.

Android 7.0 Nougat
Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android 7 je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, a možete da računate i na poboljšanu bezbednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

Velika radna površina
Sa ekranom dijagonale od 8 inča, Tesla Tablet L8.1 obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i komfornu upotrebu i laku prenosivost. Kao i kod svih ostalih modela Tesla tableta, HD rezolucija nudi bogati vizuelni doživljaj, a IPS tehnologija odličnu reprodukciju boja, bez obzira na ugao gledanja. Uz to, snažno maksimalno osvetljenje omogućava prijatan prikaz i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru.

tesla L8.1 2

Pouzdana baterija, atraktivan dizajn
Odlična optimizacija i baterija od 3.600 mAh obezbeđuju osećaj sigurnosti, za opuštenu upotrebu i kada ste daleko od doma. Kompletno metalno kućište ostavlja utisak daleko skupljeg uređaja, a njegovoj eleganciji doprinosi i neočekivano tanak profil. Začuđujuće lak za nošenje i upotrebu, Tesla Tablet L8.1 je dobro zaštićen u izdržljivom metalnom telu.

Micro HDMI izlaz i FM radio
Samo se povežite uz pomoć Micro HMDI izlaza i gledajte fotografije, filmove i video klipove na TV ekranu. Uključite svoje omiljene slušalice i FM radio aplikacija vam otvara nepregledni svet muzike, zahvaljujući 3.5mm audio ulazu.

Sve što vam treba. Samo povoljnije
Tesla Tablet L8.1 donosi odličan odnos cene i kvaliteta, u paketu sa MediaTek Quad Core procesorom, Android 7.0 operativnim sistemom i podrškom za Mikro SD karticu kapaciteta do 64GB. Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog tableta, Tesla Tablet L8.1 vam obezbeđuje po veoma povoljnoj ceni.

I još mnogo toga…
Kao i na ostalim Tesla tabletima, i Tesla L8.1 SwiftKey funkcija poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Pozivamo vas da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj u prodaji pojaviti od 15.03.2018.

tesla L8.1 3

Izvor: Tesla

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*