MSI lansirao Aegis Ti

Novi high-end kompjuter priključuje se postojećoj MSI-jevoj Aegis seriji jakih računara.

1

Novi snažni gaming računar koristi otključani Intel Core i7-6700K procesor kako bi gejmerima pružio još veću mogućnost overclockinga. Ponuđen je i slabiji i5-6600K procesor. Ugrađena je i trenutno najjača dostupna grafička kartica za korisnike, GTX 1080. Omogućena je i podrška za 2-way SLI, dajući prostora za ugradnju dve velike GTX 1080 kartice. Kao i procesor, ponuđena je i slabija mogućnost u obliku GTX 1070 kartice. Pružaju i zanimljivu mogućnost jednostavnog overclockinga putem pritiska na dugme sa zmajem na prednjoj strani kućišta. Za pitanje memorije, kompanija je u Aegis Ti osigurala četiri SO-DIMM DDR4 2400 MHz slota, podržavajuči do 64 GB DDR4 memorije.

MSI_Aegis_Ti

Za što bolje hlađenje pobrinuo se Silent Storm Cooling 3 sistem koji ima tri posebna reda, od kojih svaki gladu drugu komponentu unutar računara. MSI-jeva najbrža RAID 0 konfiguracija pod imenom Super Raid 4 kombinuje dual PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-ove sa NVMe tehnologijom kako bi pokazao snagu GEN 3.0 SSD-a koji ima brzinu čitanja i preko 3300 MB/s. Nudi mogućnost do dva 3.5-inčna hard diska i jedan SATA III disk od 2.5-inčna. Tu je još i tanki SUper Multi optički drive.

Aegis_Ti

Aegis Ti ima i oznaku najnovije evolucije u komponentama visoke kvalitete. Komponente pete vojne klase osiguravaju titanijumske pločice, Dark i Hi-c kondenzatore koji se brinu za energetsku izdržljivost. Na prendjoj strani nalazi se i VR Link koji omogućava lakše spajanje VR uređaja. Na prednjoj strani nudi i jedan USB 3.1 Gen 2 Type C, USB 3.1 Gen 2 Type A i USB 3.1 Gen 1 Type A port. Na zadnjoj strani nalaze se po četiri USB 2.0 i uSB 3.1 Gen1 portova.

Aegis-Ti-2

Kako bi Aegis Ti izgledao što bolje, osiguran je sistem Mystic Light, putem kojeg je moguće odrediti koja će se boja ili efekt pojavljivati na osam linija kućišta na prednjoj strani. Audio strana pokrivena je Nahimic audio softverom koji pruža zvučnu tehnologiju visoke definice, omogućujući korisniku virtuelni 7.1 zvuk. U samu matičnu ploču ugrađemo je i hardversko pojačanje za pružanje čistog zvučnog signala pod imenom Audio Boost. Killer Shield brine se za što bolje procese downloada i uploada ( 15KV zaštita i 30% niža latencija), dok Killer DoubleShot Pro osigurava da Killer Ethernet konektor i Killer Wi-Fi adapter rade zajeno na pružanju gaming konekcije visoke brzine.

AegisTi_UI_2

Veličinom je od 39 litara, napajajući se putem 850W napajanja sa 80 Plus Platinum sertifikatom. Radi na Windows 10 Home sistemu. Težina mu je 14.3 kg. Za sada nema informacija o ceni ili dostupnosti.

Izvor: Vidilab

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*