Microsoft ažurirao OneNote za iOS

Microsoft je tiho lansirao novo ažuriranje za OneNote aplikaciju za iOS uređaje. Najnovija verzija aplikacije dolazi sa novim funkcijama i poboljšanjima, koja su namenjena poboljšanju korisničkog iskustva.

microsoft update onenote for ios

Najbitnija nova funkcija jeste “Motion Pictures”, koja korisnicima omogućava da ugrade YouTube, Vimeo i Vine video u svoje beleške uz Share ekstenziju. Funkcija je kompatibilna samo za iPad Air / Mini 2 i novije uređaje.

Novo ažuriranje donosi opciju rearanžiranja beleški, kao i preraspoređivanje fotografija i drugih elemenata koji se mogu pomerati bilo gde na stranici. Microsoft navodi da ažuriranje ima i novu funkciju, pod nazivom “Flex Select”, koja korisnicima omogućava da obuhvate selektovani tekst, fotografiju ili drugi sadržaj na stranici pčomoću laso alatke. Na kraju, korisnici će moći da rotiraju i menjaju veličinu fotografija po želji (funkcija je kompatibilna sa iPhone 5S i novijim modelima).

Microsoftova OneNote aplikacija za iOS je dostupna preko App Store-a, a kompatibilna je sa uređajima koji imaju iOS 8.0 ili noviju verziju operativnog sistema.

Izvor: Softpedia

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*