LoL patch 6.7 – Rotating game mode queue stiže

Dugo očekivani novi mod za Legue of Legends ( LoL ) o kojem KlanRUR nikako ne zatvara usta stiže ovog vikenda i ekstaza sve više raste.

lol

Iako se i dalje ne zna koji režim igre će konkretno iznenaditi igrače ovog vikenda, ekipa KlanRUR-a svakako veruje da će biti oduševljena (a potajno drži palčeve da je u pitanju URF!).

Patch 6.7 je sada na live serverima i sa sobom donosi, kao svaki prethodnik, promene i inovacije. Najveća, svakako, od svih je dolazak novog režima koji će biti dostupan vikendima i u kome će se smenjivati različiti specifični tipovi igre koje smo imali priliku da upoznamo prethodnih sezona.

Zvanično lansiranje novog moda zakazano je za petak u 4 sata popodne a dostupnost novom režimu se zatvara rano u ponedeljak sledeće nedelje. Takođe, raspored sledećih režima će biti unapred objavljen na League of Legends ( LoL ) zvaničnom sajtu.

Pored novog moda, patch 6.7 donosi promene i u Hextech Crafting sistemu tako da će se sada fragmenti ključeva dobijati i na ARAM i Twisted Treeline mapama.

Novi šampion Aurelion Sol je dobio nerf (što je i bilo za očekivati) – dužina trajanja stun-a Q magije je smanjena i R magija sada usporava za manje procenata i kraće traje usporavanje. Irelia je dobila fini buff – Q magija sada košta manje mane i od više attack dmg-a pravi veću štetu. Soraka je takođe oslabljena (realno, bilo je vreme) – Q i W magije sada koštaju više mane.

Naravno, velika je lista promena koje je Riot priredio u ovom patch-u tako da sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu Riot-a.

Izvor: klanrur.rs

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*