LG G7 u maju !

Novi LG G7 u maju ove godine

LG G7 incijalni datum pojave na tržište se pomera za maj ove godine. Na ovaj potez kako navode su odlučili kako bi uradili nešto posebno za prosečnog Android korisnika i razlikovali od neprijatelja iz grada (Samsung).

LG G7 front-back

Šalimo se malo ali vraćanje na početak i kompletno redizajniranje znači da će ovaj flagship telefon biti objavljen kasnije. Koreanske mediji su danas naveli maj mesec kao okviran vremenski period za objavljivanje LG G7 modela. Tri lokalna operatera će početi da dobijaju neformalne prezentacije i specifikacije telefona.

Neke od navodnih specifikacija ovog modela telefona su Snapdragon 845 čipset i poboljšana memorija odnosno G7 model sa 6GB RAM-a / 64GB interne i G7+ sa 6GB/128GB. Zadnja dual kamera od 16MP senzorsku konfiguraciju u vertikalnom položaju, sa svim AI stvarima kao i V30S. Quad audio konverter. Baterija od 3000mAh.

Što se tiče cene rečeno je da bi bar u Koreji trebalo da košta oko 850-950$ u zavisnosti od modela.

Još jedna zanimljivost je da će LG gledati da spoji svoji G i V serije sledeće godine.

Kako se očekuje da će G7 stići u maju ili dva meseca kasnije od svog prethodnika, onda se navodi da je V40 zakazan za izdanje u novembru, umesto uobičajenog vremenkog roka ove linije.

Izvor: PhoneArena

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*