Korisni trikovi za Viber

Viber je aplikacija koja je odavno osvojila ljubav svojih korisnika, ali nisu svi upoznati sa svim njenim funkcijama.

viber

Ako vas zanima kako da poboljšate rad sa ovom aplikacijom, evo kako ćete to da učinite!

Sakrijte informaciju kada ste bili na mreži

Uđite u Podešavanja – Privatnost i isključiti status “Na mreži”. Čak, i ako uđite u Viber o tome niko neće saznati.

Sakrijte status o pregledu poruka

Da pošiljalac poruke ne sazna da ste pročitali njegovu poruku, uđite u “Podešavanja”, izaberite opciju “Obaveštenja“ i skinite je sa opcije “Prikaži pregled poruke”.

Ne preopterećujte memoriju telefona

Glasovne poruke iz četova u Viberu, automatski se čuvaju u telefonu. Da ne preopterećujete memoriju, najbolje je da ih obrišete. Uđite u “Podešavanja” – “Mediji” i kliknite na “Obriši glasovne poruke”.

Sklonite svoju profilnu sliku od nepoznatih korisnika

Ako ne želite da vašu sliku vide svi korisnici Vibera, uđite u “Podešavanja” – “Privatnost” i uklonite sa “Prikaži svoju sliku”. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće videti vašu sliku.

Uklonite status “Koristi aplikaciju”

Još jedna mogućnost: praktično sve aplikacije i igre koje instalirate na telefon, sinhronizovane su sa Viberom. Na taj način one postaju vidljive i za druge korisnike sa vaše liste kontakata. Da isključite ovu opciju, uđite u “Podešavanja“ – “Privatnost“ i isključite opciju “Koristi aplikaciju”.

Stavite lozinku

Ako ne želite da neko čita vaše poruke, možete da stavite Viber lozinku. Sam Viber nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u prodavnici aplikacija i instalirati ga za par minuta.

Instalirajte Viber na svoj računar

Još jedan koristan savet u vezi korišćenja ove aplikacije – dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Jednostavno, instalirajte ga na svoj računar.

viber desktop

Pogledajte i korisne savete za WhatsApp

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*