Stiže još jedna inovacija, Harry Potter Go!

Iz kompanije Ninatic, koja je dizajnirala Pokemon Go, stigla je najava koja je odmah izazvala ogromno zanimanje. Stiže Harry Potter Go!

Harry Potter

Zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će se na krilima Pokenom Go “pandemije” pojaviti ideja za sličnim igricama. Jer, Pokemon Go je eskpresno osvojio svet, postao je igrica sa najviše preuzimanja prve nedelje u istoriji Apple-ovog App Store-a, u prva dana instalirana je na više od 5% svig Android uređaja na sveti, nedelju dana od službenog predstavljanja preuzeta je više od 10 miliona puta. I u svetu profita važno je iskoristiti trenutak, shvatili su ti u kompaniji Ninatic, čiji potpis stoji ispod Pokemon Go igrice. Naravno, da bi ste zadržali ekstremno visoki nivo i držali ljubitelje igara napetima, treba vam nešto što je samo po sebi primamljivo.
I u Ninaticu su pronašli upravo to, jer jedan od čelnih ljudi kompanije, Marcus Figueroa, potvrdio je kako je Niantic dobio prava za razvoj igre sa tematikom vezanom za kultnog Harry Pottera!. Specijalizovani portali su istog trenutka eksplodirali i najavili kako stiže Harry Potter igrica, iako naravno ne mora značiti da će se igrica zaista tako i zvati, iako zvuči zaista sjajno, pogotovo u kontekstu Pokemong Go ludila. “Želimo napraviti nešto spektakularno sa školom za magiju” – rekao je Marcus Figueroa – “Recimo da će to izgledati slično kao “Pokestops” kada je u pitanju Pokemon Go. Prava na aplikaciju smo dobili, nadamo se da bi početkom 2017. igrica mogla biti i službeno predstavljena.”

Izvor: tehnologija

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*