God of War

God of War

 Akcija kao nikad do sada

God of War header image

God of War igrice su, do sada, pratile istu formulu. Samim tim nije ni čudo što je Sony želeo to da izmeni i ubaci nesto sveže u ovoj vrlo staroj i uspesnoj franšizi. Novi God of War je ovog puta ubacio elemente RPG-a i zamenio Grčku mitologiju Nordijskom čime je atmosfera dosta unapređena dok je suština ostala ista.

Nešto što se mnogima na prvi pogled verovatno čini kao velika mana ove igrice ne može biti dalje od istine. Ne brinite se neće biti spoiler-a. Ko god je video bilo kakav trailer znaće o čemu pričam, Atreus, Kratos-ov sin. Tokom vaše avanture kroz predivan svet Nordijske mitologije on će vas pratiti, ali, ovo nije samo jos jedna pratilačka misija već je savršen dodatak ovoj igrici. Atreus je Kratos-ova desna ruka na ovoj pustolovini i samim tim će vam biti od velike pomoći.

Nova pozicija kamere koja se nalazi preko ramena vam onemugaćava pogled na protivnike sa svih strana i time vas dodatno ubaci u akciju. Novim igračima ovo ne treba biti strašno zbog toga što postoji indikator koji vam tačno govori sa koje strane će doći udarac, dok iskusni igrači naravno mogu indikator iskljuciti u opcijama.

God of War combat image

Osnovni stil borbe, iako sam po sebi savršen, može biti dodatno unapređen trošenjem experience point-ova u skill tree-u i aktiviranjem magičnih rune sposobnosti koje se potom vežu za osnovne napade. Samim tim ima dosta različitih načina na koje se može igrati, čak možete unapređivati borbu golim rukama!

U suštini o priči ne bih da bilo šta govorim zbog toga što ovo iskustvo morate doživeti bez spoiler-a, ako imate PlayStation 4 i novac koji ste čuvali za nove hitove, ovo je igrica koju morate da kupite, ako ne, preporučio bih da se dobro razmislite pre nego sto odbijete ovakvo remek delo!

Izvor: gamespot

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*