Ceo svet bira Gree!

Širok asortiman Gree klima uređaja po najpovoljnijim cenama možete da pogledate u našoj prodavnici klikom OVDE.

Razvojem inovativnih rešenja, unapređenjem tehnoloških procesa kroz 9 proizvodnih baza i rigoroznom kontrolom proizvoda u više od 500 specijalizovanih laboratorija, Gree se izdvojio po vrhunskom kvalitetu i izvanrednim tehničkim karakteristikama proizvoda. Centar za istraživanje GREE, ima status ogranka Nacionalnog instituta za uštedu energije i zaštitu životne sredine.

Funckije Gree klima

Funkcije Gree klima

Ekonomičnost i efikasnost

Na svim inverter klima uređajima primenjena je savremena DC inverter tehnologija G10, koja se odlikuje radom dvostepenog kompresora na ultranskim frekvencijama, preciznom kontrolom, tihim radom, radom na niskim temperaturama (posebno važna karakteristika za režim grejanja), visokom pouzdanošću, korišćenjem ekološki prihvatljivog rashladnog sredstava, što obezbeđuje visoku efikasnost rada, uštedu energije i novca uz maksimalan komfor.

Tehnologija po meri čoveka

Gree Electric Appliances je 2011. godine, osmislio i patentirao Tehnologiju 1Hz, postavljajući nove granice u tehnološkom razvoju proizvoda. Primenom inovativne tehnologije kroz rad uređaja u rasponu od 1Hz, obezbedio je savršen automatski balans radnih performansi pri izmenama temperature, brzine, čujnosti, tako da korisnik ima konstantan osećaj prijatnosti bez obzira na promene u režimu rada uređaja.

Kako Gree štedi energiju

 

Inovativna rešenja

Integrisani isparivač

Kompaktni dizajn smanjuje veličinu unutrašnjeg bloka, a značajno uvećava razumenu toplote.

Integrisani dizajn

Integrisana zadnja baza i posuda za vodu omogućavaju da se ne dođe do curenja vode i smanjenja buke.

Vatrootporna električna kutija

Električna kutija, zapečaćena u metalnoj futroli može da spreči požar u slučaju kratkog spoja.

Obostrana instalacija

Odvodi za vodu su i sa leve i sa desne strane, čime se olakšava instaliranje.

Auto restart

Ako se napajanje iskluči, pa zatim ponovo uključi, klima se automatski vraća na prethodno postavljene funkcije.

PCB Zaštita – Rad pri naponu od 145v

Klima uređaj može da radi pri naponima od 145 do 265 V,  što je bitno za prostore sa nestabilnim energetskim napajanjem.

Samodijagnostika

Ako dođe do problema u radu jedinica se automatski isključuje kako bi zaštitila sistem. Sistem pametne dijagnostike signalizira kod za brzu dijagnostiku i otklanjanje zastoja.

Vrlo efikasan i tih ventilator

Transparentan aksijalni ventilator GREE je otporan na visoke temperature a jedinstvenim dizajnom smanjuje otpor vazduga i time osigurava tih rad.

Oplata otporna na toplotu

U spoljašnoj jedinici se nalazi specijalno kućište koje štiti elektronske komponente i osigurava rad čak pri temperaturi od 85°C ali takođe i pruža zaštitu od širenja požara.

Zlatni/Plavi premaz površine izmenjivača toplote

Povećava efikasnost grejanja,  ubrzava proces odmrzavanja, otpornost na slan vazduh, kišu i druge faktore koji utiču na koroziju.

Upravljanje komforom

Klima ređaji Gree poseduju niz tehničkih unapređenja karakteristika i funkcija koje su kreirane sa ciljem da zadovolje rezličite potrebe i obezbede što veći komfor za korisnika.

Gree klime karakteristike

 LOMO – Best Buy Inverter WiFi klima

Lomo klima

BEST BUY INVERTER LOMO je najprodavaniji klima uređaj – inverter, ove klase. Kompaktnog dizajna, sa ugrađenim prednjim panelom sa nevidljivim displejom u režimu mirovanja i integrisanim WiFi modulom, savršeno će se uklopiti u svaki stambeni i poslovni ambijent. Ovaj efikasan uređaj energetske klase A++ koristi kao rashladno sredstvo ekološki freon R410A i usklađen je sa ERP regulativom. Izuzetno stabilan, štedljiv i pouzdan uređaj, sa svim funkcijama G10 tehnologije, odličnih perfomansi, obezbe- đuje stabilnost i pouzdanost pri radu na temperaturama: grejanje ( -15°C), hlađenje ( -15°C), pružajući maksimalan komfor i uštede u novcu.

• WiFi konekcija za jednostavno upravljanje pomoću interneta

• Premium panel sa nevidljivim displejom idelano se uklapa u svaki enterijer

• Grejanje (-15ºC) i hlađenje (+48ºC) pruža idealnu temperaturu tokom cele godine

VIOLA Profi Inverter WiFi klima

Viola klima

PROFI INVERTER VIOLA, specijalno je dizajniran za korisnike sa istančanim ukusom. Osobenost ovog modela predstavlja paleta izmenljivih dekorativnih panela, dostupnih u 6 boja, sa nevidljivim displejom i pozadinskim LED osvetljenjem, kao nadogradnja enterijerskih rešenja. Pored kompaktnog dizajna, integrisanim WiFi modulom, ovaj uređaj energetske efikasnosti u klasi (A++/A+) odlikuju izuzetne performanse G10 tehnologije, koje se realizuju kroz uštede u potrošnji struje, odnosno, ogledaju se u manjim računima za struju. Uređaj je izuzetno stabilan u radu i pouzdan u širokoj temperaturnoj skali koja odgovara našem podneblju: za grejanje (-200 C), a za hlađenja (-150 C).

• Premium panel dostupan je u 6 boja, idealno se uklapa u svaki prostor

• G10 inverter omogućava tih i pouzdan rad na -20ºC

• Klasa A++ obezbeđuje manje račune za struju

AMBER Premium Inverter WiFi klima

Amber klima

PREMIUM INVERTER AMBER je visoko kvalitetan ure- đaj, koristi najsavremenije rashladno sredstvo freon R32, koje je 8% efikasnije od standardnog freona R410A, čime je osigurana smanjena potrošnja struje, a povećana efikasnost u radu, kao i 30% manji štetan uticaj na životnu sredinu. Dvostepeni kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava najpouzdanije i stabilno grejanje (do -30°C) i hlađenje (do +54°C). Ventilator sa 7 brzina omogućava maksimalan komfor i tihi rad. Kompaktnog dizajna, sa integrisanim WiFi modulom i nevidljivim displejom u režimu mirovanja na ugradnom panelu, lako se uklapa u svaki stambeni i poslovni ambijent. Pripada energetskoj klasi (A+++/A++), što osigurava uštedu u potrošnji i manjim računima za struju.

• Najnoviji freon R32 pruža uštedu od 8% u potrošnji i 30% manje šteti životnoj sredini

• 1Hz omogućava najpouzdanije grejanje pri -30ºC i hlađenje na +54ºC

• 7 brzina ventilatora obezbeđuje najviši komfor i tih rad

• 3D strujanje vazduha za veću prijatnost u prostoriji

U-CROWN Superior Inverter WiFi klima

U crown klima

SUPERIOR INVERTER U-CROWN, uređaj vrhunskog kvaliteta i futurističkog dizajna sa notom elegancije, je najsavremenija i najmoćnija klima na tržištu. Unutrašnja jedinica izrađena je od aluminijuma, u obliku slova U, sa 0.3mm zazora, inegrisanim WiFi modulom i ugrađenim nevidljivim displejom. Dvostepeni kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava stabilan rad na ekstremno niskim i visokim temperaturama, grejanje (do -30°C), i hlađenje (do +54°C). Ventilator sa 7 brzina, besprekorno vertikalno i horizontalno (3D) strujanje vazduha, samo su neke od funkcija koje obezbeđuju ugodan životni prostor tokom cele godine. Pripada energetskoj klasi (A+++/A++), što osigurava uštedu u potrošnji i manje račune za struju.

• Najmoćniji klima uređaj na tržištu, pouzdano greje pri -30ºC i hladi na +54ºC

• Aluminijumski panel je postojan i odiše luksuzom

• Najtiši klima uređaj na tržištu

• Filter sa aktivnim ugljem, uklanja neprijatne mirise

I-CROWN Superior Floor Standing Inverter klima

I-CROWN Superior

SUPERIOR INVERTER I-CROWN, podnostojeća klima, vrhunskog kvaliteta i futurističkog dizajna, predstavlja jednu od najsavremenijih i najmoćnijih klima na tržištu, namenjenu svima onima koji traže vrhunsku estetiku prostora. Unutrašnja jedinica, dizajnirana je kao skulptura u prostoru sa ugrađenim nevidljivim displejom. Dvostepeni kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava stabilan rad na ekstremno niskim i visokim temperaturama, grejanje (do -30°C), i hlađenje (do +54°C). Ventilator sa 7 brzina, besprekorno vertikalno i horizontalno (3D) strujanje vazduha, samo su neke od funkcija koje obezbeđuju maksimalni komfor svakog prostora tokom cele godine. Pripada energetskoj klasi (A+++/A++), što osigurava uštedu u potrošnji i manje račune za struju.

• Najsavremeniji klima uređaj na tržištu, pouzdano greje na -30ºC i hladi na +54ºC

• Specijalni podnostojeći dizajn ne narušava estetiku zidova

• Podnostojeća klima koja vrhunskom estetikom obogaćuje prostor

• Jedinstveni oblik usmerivača vazduha zadovoljava potrebe za klimatizacijom većih prostorija

FAIRY On/Off Klima

Fairy On klima

 

KLIMA FAIRY, je visokokvalitetan klima uređaj klase ON/OFF. Poseduje sve funkcije najnovije generacije ove klase, a ono što ga izdvaja od ostalih je savremen, kompaktan dizajn unutrašnje jedinice sa ugrađenim prednjim panelom sa nevidljivim displejom u režimu mirovanja, što omogućava dobro uklapanje u svaki enterijer. Uređaj kao rashladno sredstvo koristi ekološki freon R410A umesto freona R 22, što obezbeđuje efikasniji rad sistema, a manji uticaj na životnu sredinu. Pripada energetskoj klasi (A/A), što osigurava uštedu u potrošnji i manjim računima za struju.

• Panel savremenog dizajna sa nevidljivim led displejom namenjen svakom ambijentu

• Klasa A/A osigurava uštede i manje račune za struju

• Hladna plazma čuva vaše zdravlje, tako što eleminiše 90% bakterija i neprijatnih mirisa

• Ekološki freon R410A je pouzdaniji od R22 lako dostupan i štedi struju

BORA On/Off Klima

Bora klima

KLIMA BORA, je visokokvalitetan klima uređaj klase ON/OFF. Poseduje sve funkcije najnovije generacije ove klase, a ono što ga izdvaja od ostalih je savremen, kompaktan dizajn unutrašnje jedinice sa ugrađenim prednjim panelom sa nevidljivim displejom u režimu mirovanja, što omogućava dobro uklapanje u svaki enterijer. Uređaj kao rashladno sredstvo koristi ekološki freon R410A umesto freona R 22, što obezbeđuje efikasniji rad sistema, a manji uticaj na životnu sredinu. Pripada energetskoj klasi (A/A), što osigurava uštedu u potrošnji i manjim računima za struju.

• Panel savremenog dizajna sa nevidljivim led displejom namenjen svakom ambijentu

• Klasa A/A osigurava uštede i manje račune za struju

• Hladna plazma čuva vaše zdravlje, tako što eleminiše 90% bakterija i neprijatnih mirisa

• Ekološki freon R410A je pouzdaniji od R22 lako dostupan i štedi struju

BORA On/Off Premium klima

Bora premium klima

PREMIUM KLIMA BORA, je uređaj sa najvišim tehničkim karakteristikama i ugrađenim funkcijama najnovije generacije klima uređaja klase ON/OFF. Posebna odlika ovog uređaja je usavršeni kompaktni dizajn unutrašnje jedinice. Posebna pažnja posvećena je završnoj obradi prednjeg panela dopunjenog sa elegantnom dekorativnom metalnom trakom, koji uz ugrađeni nevidljivi displej u režimu mirovanja, doprinosi celokupnom izgledu ne samo uređaja, već i samog enterijera. Uređaj kao rashladno sredstvo koristi ekološki freon R410A umesto freona R 22, što obezbeđuje efikasniji rad sistema, a manji uticaj na životnu sredinu. Pripada energetskoj klasi (A/A), što osigurava uštedu u potrošnji i manjim računima za struju.

• Premium panel sa dekorativnom metalom trakom, prevazilazi standarde u klasi i uklapa se u svaki enterijer

• I feel funkcija reguliše temperaturu na mestu daljinskog upravljača i obezbeđuje dodatnu udobnost

• Zaštita od niskih i visokih napona omogućava siguran rad pri nestabilnim energetskim napajanjima

SHINY On/Off prenosivi klima uređaj

Shiny klima

SHINY WIFI prenosivi klima uredjaj, je uređaj sa najvišim tehničkim karakteristikama i ugrađenim funkcijama najnovije generacije klima uređaja klase ON/OFF. Posebna odlika ovog uređaja je usavršeni kompaktni dizajn. Posebna pažnja posvećena je završnoj obradi prednjeg panela dopunjenog sa elegantnom crnim dekorativnom dizajnom, doprinosi celokupnom izgledu ne samo uređaja, već i samog enterijera. Uređaj kao rashladno sredstvo koristi najnoviji ekološki freon R32 umesto freona R22, što obezbeđuje efikasniji rad sistema, a manji uticaj na životnu sredinu, što osigurava uštedu u potrošnji i manjim računima za struju.

• WiFi konekcija za jednostavno upravljanje pomoću interneta

• Premium panel idelano se uklapa u svaki enterijer

• Najnoviji freon R32 pruža uštedu od 8% u potrošnji i 30% manje šteti životnoj sredini

FANCY Odvlaživač vlage

Fancy odvlazivac vlage

FANCY odvlaživač vlage, efikasno uklanjanja vlage iz va- šeg prostora, odnosno kontrolnom regulacijom može se podesti procenat vlage u rasponu od 35% do 80%, prilagođeno vašim željama i potrebama. Kontrolom vlažnosti u prostoriji direktno se smanjuje pojava plesne buđi što sve doprinosi zaštiti všeg zdravlja i prijatnoj klimi vašeg okruženja. Posebna odlika ovog uređaja je usavršeni kompaktni dizajn koji doprinosi celokupnom izgledu ne samo uređaja, već i samog enterijera.

• Odstranjivanje vlage i smanjenje plesni buđi

• Štiti vaše zdravlje

• Premium panel idelano se uklapa u svaki enterijer

Free-match 4 Multi sistem

Free-match 4 Multi sistem

FREE MATCH 4 MULTI SISTEM je uređaj izvanrednih perfomansi i mogućnosti. Predviđen je za povezivanje jedne spoljašnje jedinice i većeg broja unutrašnjih jedinica. Na raspolaganju su unutrašnje jedinice različitog tipa: zidne, kasetne, kanalske, konzole, sa različitim kapacitetima i mogućnošću pravljenja velikog broja kombinacija. Mogućnost povezivanja različitih tipova unutrašnjih jedinica na jednu spoljašnju, u skladu sa zahtevima prostora. Izvanredan i za rezidencijalne objekte, hotele, poslovne objekte, prilagodljiv različitim ambijentalnim situacijama. Izrađen je u kapacitetima od 18 K do 42 K BTU. Free match 4 karakteriše mala potrošnja, tako da značajno doprinosi smanjenju potrošnje električne energije. Prepoznatljiv po veoma niskom nivou buke, većem komforu, pouzdanom radu. Opremljen preciznom kontrolom temperature i inteligentnim upravljačkim sistemom.

Gree pregled modela i funkcija

Garancija

Kupovinom Gree klima uređaja ostvarujete pravo na 5 godina garancije, 2 godine saobraznosti + 3 godine dodatne garancije = 5 godina garancije!

Dodatna garancija se odnosi na sve Gree klima uređaje kupljene i ugrađene posle 01.01.2017. godine.

Da bi se ostvarilo pravo na dodatnu garanciju obavezno je uraditi redovan godišnji servis posle druge, treće i četvrte godine od datuma kupovine klima uređaja. Redovan servis mora biti obavljen od strane ovlašćenog servisa i registrovan u programu korisničkog Web Servisa. Troškove redovnog godišnjeg servisa snosi korisnik uređaja.

Širok asortiman Gree klima uređaja po najpovoljnijim cenama možete da pogledate u našoj prodavnici klikom OVDE.

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*