Novi Niexus lagani miš

Proizvođač monitora i tastatura predstavlja novi Niexus miš kompaktnog dizajna pod imenom Revel.

Niexus
Podnožje miša je od teflona, kako bi se osiguralo glatko konstantno klizanje na gotovo bilo kojoj podlozi miša. Poseduje ukupno pet dugmića, dolazeći u crnoj varijanti ili beloj sa crnim bočnim stranama. Kao što je slično kod ostalih miševa tako i ovaj dolazi sa logom. Tu je još i polling rate od klasičnih 1000Hz.

Nixeus_Revel_miš

Revel je miš koji će se svideti ljubiteljima solidnih miševa kojima je podjednako bitna i cena i performansa. Opremljen je sa PixArt PMW 3360 optičkim senzorom koji omogućuje nameštanje DPI vrednosti sve do 12000. Pomoću dugmadi na mišu, mogu se prilagođavati vrednosti na osam nivoa koji uključuju: 400, 800, 1200, 1600, 2000, 3200, 5000 i spomenutih 12000 DPI-a. Njegov dizajn je jednostavan i klasičan, ne nudi neke napredne opcije niti softver, što se odrazilo i na samu cenu. Navodi se kako ima 1:1 razmeru praćenja , bez hardverske akceleracije i Omron switcheve sa vekom do 20 miliona klikova.

Nixeus_Revel_miš_3

Dizajniran je sa niskom lift-off putanjom koja zaustavlja praćenje jednom kad je miš podignut nekoliko milimetara od površine. Nixeus Revel gaming miš je težak svega 85 grama, a putem kompanijine službene stranice moguće je trenutno odabrati i opciju sa dodatnih 15 grama težine.Nixeus_Revel_miš_4
Spreman je za narudžbinu po ceni od 50 dolara.

Izvor: Vidilab

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*