10 najboljih Android multiplejer igara

Izabrali smo 10 najboljih besplatnih andorid multiplejer igrica za vas

Call-of-Champions-featured-android
Android gejming stabilno napreduje i sve je bolji i bolji.Ranije smo imali obične puzzle i mogli smo pozvati naše Facebook prijatelje. Multiplejer igre su značile samo biti najbolji na rank listi. Sada postoji hiljade igrica koje podržavaju stvarni multiplejer, uključujući i real time co-op ili PvP. Ukoliko želite da igrate nešto sa vašim prijateljima evo liste najboljih Android multiplejer igrica.


asphalt 8 android

1.Asphalt 8: Airborne

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Asphalt 8: Airborne je starija trkačka igrica koja je lepo uspela da se održi. Sadrži klasične arkadni stil igrice gde morate proći trkačku stazu i završiti prvi. Pored sadržaja u kojem imate dosta modela automobila i dosta singlplejer trka, postoji i multiplejer u realnom vremenu protiv 12 vozača. Veoma je zabavna, jedina mana je agresivna strategija kupovine u aplikaciji, koja može iritirati mnoge igrače. Ukoliko želite nešto kraću igricu CSR Racing je isto odlična.


Call-of-Champions-icon-andorid

2.Call of Champions

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Call of Champions je igrica gde vi sa još 2 saigrača se nalazite u neverovatnoj borbi protiv trojice neprijatelja. Bićete zaduženi za pomeranje Orb of Death duž linije i uništenju neprijateljskog dvorca dok oni pokušavaju isto to. Partija traje  5 minuta i možete igrati koliko god želite. Postoji dodatni likovi koje možete otključati ili kupiti. Takođe mehanika igre je fenomenalna ukoliko igrač napusti meč, bot će ga zameniti, tako da zabava nikad ne prestaje.


Clash-of-Clans-icon-andorid

3.Clash of Clans

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji ]

Clash of Clans je online strategija sa ciljem da  izgrate vaš grad i odbraniti ga od napadača, i zauzemete gradove drugih igrača.
Ovo je jedna od najpopularnijih online multiplejer igrica svih vremena i postoji samo u multiplejeru. Pored sitnih kampanjica svi vaši napadi će biti protiv drugih igrača i svi napadi na vas će biti od drugih igrača. Možete se udružiti u klanove i zajedno igrati prtovih drugih klanova. Igrica ima dosta sadržaja i može se igrati veoma dugo. Ukoliko vam se sviđa ideja ali ne i sama igrica možete isprobati i Dungeon Hunter 5.


Dungeon-Hunter-5-icon-2016-andorid

4. Dungeon Hunter 5

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Dungeon Hunter 5 je MMORPG gde kreirate svog lika i sa njim prelazite misije i možete sarađivati sa drugim igračima. Priča se sastoji od 70ak misija koje će vas provesti kroz različita orkuženja i možete pronaći dosta predmeta.
Možete se udružiti sa još tri igrača i prelaziti zajedničke misije. Takođe postoji i igrač protiv igrača ili opšte poznati PVP. Igrica ima dosta sadržaja, hiljade predmeta za skupljanje. Strategija kupovine u aplikacije je malo irtantna ali sve u svemu ovo je fantastična igrica. Svoj nalog možete povezati preko Facebook-a na mobilni telefon i računar, time je omogućeno igranje na istom nalogu sa dve različite platforme.


Hearthstone-icon-andorid

5.Hearthstone: Heroes of Warcraft

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Hearthstone: Heroes of Warcraft je online igra duela kartama, gde skupljate špil čudovišta i borite se protiv drugih igrača.
Možete provežbati vaš špil i taktiku protiv veštačke inteligenije ili možete se oprobati u PVP-u. Postoji mnogo karata za skupljanje. Ono sto čini Hearthstone intersantnim jeste da možete igrati na mobilnom telefonu a onda se prijaviti preko računara i nastaviti da igrate na istom nalogu.


Modern-Combat-5-icon-andorid

6.Modern Combat 5: Blackout

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Modern Combat 5: Blackout je najverovatnije najpopularnija FPS igrica za mobilne telefone. Ima dosta sadržaja, uključujući i 6 različitih i potpuno prilagodljivih karaktera, kampanju, mnoštvo stvari koje je potrebno otklučati. Kao što ste vervatno i predpostavili ima i multiplejer mod. Postoji nekoliko modova. Modern Combat podržava dopisivanje u igri tako da možete dogovarati taktiku sa prijateljima ili provocirati neprijatelje. Grafika je takođe vrlo pristojna. Jedina mana jeste strategija kupovine u aplikaciji koja može biti prilično agresivna ponekad.


Order-and-Chaos-Online-2-icon-andorid

7.Order & Chaos 2: Redemption

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Order & Chaos 2: Redemption je još jedan MMORPG za Andorid. Kao i većina MMORPG-a, kreirate vašeg karaktera, dodeljujete mu klasu i rasu i tek onda igra počinje. Postoji dosta zadatka i misija koje možete prelaziti, takođe postoji i dosta predmeta i opreme koje možete pronaći i unaprediti. U igri postoji i komunikacija sa drugim igračima, možete i trgovati sa drugim igračima. Naravno postoji opcija igranja protiv drugih igrača (PVP) ili možete igrati zajedno sa njima.


Real-Boxing-2-icon-2016-2-andorid

8.Real Boxing 2 Rocky

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Real Boxing 2 je bokserska igra gde kreirate vašeg borca, prilagodite ga i onda se borite protiv drugih igrača. Cilj igre je da što je više moguće realno prikaže borbeno iskustvo na telefonu, kontrole i grafika su prilično pristojne. Možete pronaći dosta predmeta da ojačate vašeg borca, dobijete novi nivo i možete čak i otključati Rokija. Onlajn komponenta je prilično jednostavna sastoji se od toga da se borite protiv vašeg neprijatelja u realnom vremenu. Kupovine u aplikaciji su malčice naporne ali sve u svemu igrica je dobra.


shadowgun-deadzone-icon-andorid

9.Shadowgun: DeadZone

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Shadowgun: DeadZone je onlajn FPS igra za Android. Ova besplatna igra vam omogućava da igrate onlajn mečeve sa čak ukupno 12 igrača. Sastoji se od dva tipa igre klasična borba do smrti (Deathmatch) i kontrola područija (Zone Control). Igra ima mnoštvo mapa i čak 10 karaktera, mehanizam napredovanje nivoima ( level ) i dosta oružija koje možete pronaći i koristiti. Ovo je jedna od prvih kompletnih FPS igara i ostala je jedna od najboljih i dan danas.


Words-With-Friends-icon-2016-andorid

10.With Friends games

[Besplatna: sa kupovinama u aplikaciji]

Zynga je napravila niz igara “With Friends” koje vam omogućavaju da sinhronizovano igrate sa ostalim igračima online. Možete igrati Scrabble with Words with Friends, Draw Something, možete probati i malo bržu igru Gems With Friends. Ove igre su male , ali su društvene, dozvoljavaju vam da se konektujete sa ljudima na Facebook-u, i mehanika igre je generalno laka. To su besplatni naslovi koji mogu biti zabavni za ubijanje vremena


Ovo su 10 najpopularnijih Android igrica koje možete besplatno igrati. Ove Android igre možete besplatno preuzeti sa Google Play aplikacije.

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*